KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Taşdemir İlkokulu

May

Bakanlığımızın "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında bir araya geldiğimiz Pazarcık Aksu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle sosyal ve kültürel etkinlikler yapıldı.Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Kütüphane Haftası'nda okulumuzdaki öğrencilere kütüphanelerin önemi, kütüphanede nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgi verildi. Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak,kitap sevgisini aşılamak amacıyla okuma etkinlikleri yaptırıldı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla okulumuzda "Depren Anı ve Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

May

Çocukların Sesinden Güneşe Açılan Pencere projesinde öğrenciler kendi kitaplarını yazıyor.